Christian "Tisse" Krieg  
Sektioner:
   Nyheter
Kreatörerna
   Om Projektet
   Dimmornas Ö
   Programskillnader
   Utvecklingsfronten
   Projekthistoria
 
Veckans Fråga:

Vilken ny figur skulle du vilja ha tillagd i "huvudväljarmenyn"?

Dr Bombay
Abe Lincoln
Bruce Lee
Stjärngosse

 
Information:
10716 besök sen 000627
240 nerladdningar sen 000627

Senaste versionen av...
Dimmornas Ö: 0.45a - 011220
EnigmaTrix: 0.095 - 011220
 
Onödiga fakta:
Programmeringsguru och webbgeni. Tisse är mannen som har konstruerat denna website och tillika spelets kod. Han är med andra ord den som får det hela att ticka och se så väldigt snyggt och professionellt ut. Alla strukturella konstruktioner, krypteringshantering, taggsystem och dylikt är helt och hållet hans verk. Med sin otroliga pondus är Tisse en klippa och en drivkraft i projekt Dwarfhammer. Det finns inte ett kodproblem som han förr eller senare löser och inga procedurer förblir omöjliga för honom särskilt länge.
Andreas "Andy" Nyberg
Mästerförfattare och storslagen spelkonstnär. Andy är mannen som skrivit manuset till Dimmornas Ö, tillika den som sammanställt spelets enkla men charmiga ASCII-bilder/animationer och ljudsekvenser. Han är med andra ord den som ger liv åt spelvisionerna och formulerar om alla fantasier till ord. För honom är den stora uppgiften att ta med spelaren in i den fiktiva värld som är Dimmornas Ö och ge honom eller henne den ultimata spelupplevelsen. Han gör därför allt för att texterna skall vara så bra som de bara kan bli.
Team Dwarfhammer
Spelskapare. Pionjärer. Gudar. En duo med explosiv potential, vars mål är inget mindre än att skapa världens genom tiderna bästa textbaserade äventyrsspel. Dag som natt, närhelst tillfälle erbjuds, sliter de som galningar för att ni skall kunna njuta av deras arbetes frukter. Genom att komplettera varandra på ett mycket bra sätt har de skapat ett väloljat maskineri, ett stjärnskepp av skaparkraft med den absoluta toppen som destination. Tycker ni allt detta låter högtravande? Kanske...men lite får man väl glänsa? Säkert är i alla fall att man säkerligen inte har sett det sista av projekt Dwarfhammer!

Du kan förövrigt läsa en intervju med spelskaparna här!

 

(C) Christian Lind-Thorsen & Andreas Nyberg 1998-2023