Skillnader mellan Dimmornas Ö och Enigmatrix.  
Sektioner:
   Nyheter
   Kreatörerna
   Om Projektet
   Dimmornas Ö
Programskillnader
   Utvecklingsfronten
   Projekthistoria
 
Veckans Fråga:

Vilken ny figur skulle du vilja ha tillagd i "huvudväljarmenyn"?

Dr Bombay
Abe Lincoln
Bruce Lee
Stjärngosse

 
Information:
10932 besök sen 000627
240 nerladdningar sen 000627

Senaste versionen av...
Dimmornas Ö: 0.45a - 011220
EnigmaTrix: 0.095 - 011220
 
Onödiga fakta:
Den som tagit en ordentlig titt på vår website har förmodligen uppmärksammat att det överallt talas om två program, spelet Dimmornas Ö, naturligtvis, men ävenledes ett program kallat EnigmaTrix. Man kan lätt undra vad EnigmaTrix (ET) egentligen är och hur programmet förhåller sig till Dimmornas Ö. Är det ett helt annat program? Är det ett och samma program? Både ja och nej. Förvirrande? Ingen fara. Här nedan har vi gjort en liten sektion som kan hjälpa till på traven med att reda ut alla begrepp om likheter och skillnader, samt ge ett ordentligt svar på vad ET är och vad det används till:

Dimmornas Ö: Detta är spelet, som för närvarande endast finns som en demo, dock en mycket formidabel sådan! Genom tiderna har spelet genomgått olika utvecklingsfaser. Den allra första demon som släpptes (LRV) var föga imponerande vad gällde både kod och texter. Numera, med de senaste omkodningarna och omskrivningarna, är resultatet sannerligen hemskt mycket mer imponerande. Den senaste demon finns att ladda ned från vår website och vi rekommenderar starkt att ni testar den!

EnigmaTrix: Detta är ett arbetsverktyg, som i mångt och mycket påminner om spelet, men kan göra saker som spelet inte kan. Dess främsta funktion är att kryptera text och att snabbt navigera runt i spelet för att se till så att allt flyter på som det ska. ET är både en filskapare och en buggjägare, men kan även användas för att spela spelet på vanligt sätt. Programmet är ENDAST till för oss spelskapare och det görs inga publika releaser av det. Eftersom ET handskas med vårt cryptsystem ändrar vi för säkerhets skull lösenorden och algoritmerna i programmet på regelbunden basis, detta för att skapa större säkerhet från allmänhetens fuskande i och förvrängande av vårt digra spel. Genom tiden har ET genomgått fyra huvudsakliga utvecklingsfaser: EnigmaTrix (ET), EnigmaTrix Babelfish (ETB), EnigmaTrix Babelfish the New Deal (ETBND) samt EnigmaTrix Millstone (ETMS). Det fortsätter naturligtvis att utvecklas för att det ska fylla våra ärade behov så bra som möjligt.

   

(C) Christian Krieg & Andreas Nyberg 1998-2001